Voor merken

CIRCULR. werkt samen met merken en producenten. We delen kennis, technische ontwikkelingen en netwerk om samen tot een beter product en/of proces te komen. Door krachten te bundelen maken we sneller én meer impact!

Circulair design

Welke materialen worden er gebruikt en in welke combinaties? Is het product goed te repareren en te recyclen? We bekijken vorm, functie en materiaal en betrekken waar nodig recyclingpartners voor externe expertise en praktijktests. 

Grondstoffen

We bieden gerecycled maalgoed, granulaat, garens en stoffen (woven/knitted). Geschikt voor de productie van sportieve producten en verwerking in eigen fabriek. Inclusief CIRCULR. Digitaal Product Passport (DPP). 


White label

Complete circulaire producten zoals pionnen, trainingshesjes, boarding, tassen, T-Shirts en meer. In eigen kleur en huisstijl, voorzien van DPP en circulaire end-of-life oplossing. 


Inzameling

Een gescheiden inzameling zorgt voor hoogwaardige, breed inzetbare grondstoffen. Onze inzameling verloopt via ClubHub: het inzamel initiatief voor sportkleding en -materialen op de sportvereniging! 


Digitaal Product Paspoort

In samenwerking met Amsterdamse tech-onderneming Booomtag is een speciaal CIRCULR. productpaspoort ontwikkeld: de QR code of RFID chip in een product stuurt de gebruiker door naar ons platform. Naast bijvoorbeeld afbeeldingen, video's en instructies vind je hier informatie over materiaal, footprint en de recycling.  Het product kan worden gekoppeld aan ClubHub inzamellocaties en loyaltyprogramma's.  

Contact

Wil je met CIRCULR. werken aan jullie eigen circulaire transitie? Neem dan contact op met Floris Verheij: floris@circulr.eu